CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Verona de la Creaton. Eficiență, siguranță, design.

Cine nu și-a dorit vreodată să trăiască în binecunoscutul stil “La Dolce Vita“? Lipsa grijilor, fericirea care vine din lucruri mărunte și bucuria de a trăi frumusețea fiecărei zile sunt prezente la tot pasul în Italia.

Când însă acest concept întâlnește tehnologia și eficiența germană, rezultatul este un produs care într-adevăr satisface până și cele mai ridicate cerințe și gusturi.

VERONA este țigla din beton care definește creativitatea și aduce aerul mediteranean în rândul învelitorilor de la CREATON. Forma rotundă și geometrică unică în regim de eficiență maximă conferă un remarcabil plus la capitolul design pentru casele cu țiglă VERONA.

Tot datorită designului, țigla VERONA descarcă de sarcină rostul lateral. Unicitatea acestei țigle din beton CREATON o reprezintă nervura dublă orizontală cu rol de întărire a protecției împotriva pătrunderii apei pluviale și a zăpezii. Muchia inferioară rotunjită favorizează scurgerea rapidă a apei, fapt ce împiedică murdărirea muchiei.

Acumularea umezelii este imposibilă datorită nervurilor inferioare stabile ale muchiilor de rezemare. Aceste nervuri împiedică pătrunderea precipitaţiilor în caz de viscol sau furtună. Țigla din beton Verona prezintă un canel lateral poziţionat la înălţime cu rost lateral deschis, favorizând scurgerea apei și curătând astfel canelul lateral, fiind imposibilă depunerea de muşchi.

Țigla din beton VERONA este disponibilă în trei culori: roșu clasic, roșu închis și negru.

Din punct de vedere tehnic, marginile se închid cu ţigle laterale. Fiecare ţiglă laterală trebuie fixată de şipcă cu cel puţin un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm. Feţele laterale ale acestor ţigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm. Înălţimea laturii laterale a ţiglelor laterale VERONA este de 85 mm.

Gama de accesorii pentru modelul de țiglă din beton Verona, conține țigle de coamă semirotunde, cu un aspect care se asortează perfect cu ţiglele de bază. Aceste accesorii se montează cu o suprapunere de cca. 50 mm. Toate ţiglele de acest gen trebuie fixate de şipca de coamă cu clemă pentru coamă şi cu un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm.

VERONA este una din cele 4 țigle din beton de la CREATON, alături de Heidelberg, Goteborg și Kapstadt. Creată din cele mai bune materiale și cu o deosebită atenție la detaliile de perfomanță și design, gama de țigle din beton de la CREATON este subscrisă conceptului “Puternic. În ton cu tine!”.

Pentru că așa sunt clienții nostri și pentru că suntem aproape de ei și de nevoile lor. 

Vezi mai multe noutăţi aici
Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company