CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Vara asta, la Creaton ai REDUCERI CÂT CASA!

Pentru că vara este anotimpul în care construcțiile capătă contur și este momentul în care se pun bazele lucrurilor trainice, durabile, care să suporte cele mai aspre încercări aduse de următoarele anotimpuri, CREATON dă tonul ofertelor speciale cu o promoție care nu conține unul ci nu mai puțin de cinci produse din portofoliu: BALANCE, RAPIDO, BIBER KLASSIK, RONA și STANGFALZ. 

 

BALANCE este povestea de succes spusă de calitatea de top şi proporţiile armonioase perfecte atât în cazul suprafeţelor mari de acoperiş cat şi la suprafeţe mici. Țigla BALANCE permite un montaj eficient, cea mai înaltă siguranţă ca rezultat direct al tehnologiei de interconectare şi o valoare care nu se deteriorează în timp.

RAPIDO este simbioza dintre tradiţie și tehnologia pentru a crea tigla perfectă cu sistem de interconectare şi dublă depresiune. RAPIDO este o soluție extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor ca efect al formatului extrem de mare, conferita de fiabilitatea extremă şi dublata de un aspect remarcabil.

În cazul țiglelor BALANCE și RAPIDO, pentru orice suprafață mai mare de 120 mp CREATON oferă GRATUIT folia anti-condens UNO.

 

BIBER KLASSIK este țigla care pune în valoare acoperişurile de o frumuseţe clasică, prin forma sa simplă, discretă,de o rară eleganță. BIBER sparge monotonia acoperişurilor, creând in același timp impresia de clădire terminată armonios.

Țigla RONA prezintă avantajul adaptării excelente atât la arhitectura clădirilor noi cât și la forma clădirilor, vechi, încarcate de istorie, ea însăși fiind o îmbinare a tehnologiei moderne cu tehnica tradițională de producție a tiglei ceramice.

Țigla STRANGFALZ este disponibilă într-o gamă variată de culori și într-o serie de combinații și variante unice de montare, fapt care o incadrează armonios în ambientul acoperișurilor existente.

Pentru orice acoperis cu o suprafață mai mare de 120 mp de țiglă BIBER KLASSIK, RONA sau STANGFALZ (toate cele 3 țigle fiind produse în Ungaria), clienții CREATON primesc REDUCERI SUBSTANȚIALE prin intermediul retelei nationala Creaton de distributie.

 

Cinci produse, cinci moduri de a realiza cele mai durabile, eficiente și aspectuoase acoperișuri, cu ajutorul țiglei ceramice de la CREATON. Pentru că vara asta, la CREATON ai REDUCERI CÂT CASA!

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company