CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Toamna asta se numără ofertele speciale, iar CREATON îți aduce REDUCERI CÂT CASA!

Odată cu încheierea verii, anotimpul vacanțelor și al reducerii intensității oricărei activități, venirea toamnei înseamnă restartul celor mai importante proiecte ale anului. De aceea, CREATON face o ofertă de nerefuzat celor care se află în cautarea țiglei care corespunde cel mai bine celor mai pretențioase criterii în materie de acoperișuri.

Produsele-emblemă ale ofertei toamnei, BALANCE și RAPIDO, sunt expresia celor mai importante atribute pe care le încorporează produsele marca CREATON: calitatea germană fără cusur, simbioza între tradiție și încorporarea celor mai noi tehnologii de producție, eficiența, durabilitatea, în condițiile unui design deosebit.

În cazul țiglei BALANCE, factorul durabilitate a fost gândit în așa fel încât să să nu fie singurul scop în sine, ci elementul definitoriu, care aduce echilibrul și satisfacția. Din punct de vedere tehnic, procedeele moderne de fălțuire a țiglei, pe lângă calitatea ridicată şi designul aparte determină cel mai bun raport calitate-preț, în condițiile atributelor de excepție ale țiglei BALANCE.

Calitatea de top şi proporţiile armonioase pot fi transpuse atât în cazul suprafeţelor mari de acoperiş dar şi la suprafeţe mici, permit un montaj eficient. Succesul gamei BALANCE este datorat, de asemenea, marjei mari de montaj de 26 mm, rezistenţei statice crescute datorită coastelor pronunţate şi papucilor de prindere.

Țigla fălțuită cu adâncitură dublă RAPIDO, pe de altă parte, prezintă o serie de caracteristici remarcabile, permițând un montaj în timp record chiar și în cazul suprafețelor mari de acoperiș, urmare a unei tehnologii de producție avansate. Sistemul de interconectare adânc prezintă supafețe laterale duble şi laturi înalte, conferind astfel durabilitate și o siguranţă sporită, în condițiile unui raport preț-calitate remarcabil și al unui aspect care pune în valoare orice tip de arhitectură, de la cele clasice până la cele moderne.

Muchiile de rezemare, ”ciocurile” de prindere, orificiul pentru cui, precum și aria mare de glisaj din partea superioară, oferă o siguranță și o flexibilitate maximă, de care proprietarii se vor putea bucura zeci de ani, fiind garantată astfel calitatea premium și păstrarea valorii ridicate în timp.

Forță, rezistență, design, calitate excepțională. Fie că este vorba despre acoperișurile din țiglă ceramică sau despre cele din beton, Creaton se ridică la cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea materialelor, tehnologia superioară folosită în procesul de producție, acordând o deosebită atenție detaliilor de perfomanță și design.

De aceea, în această toamnă, CREATON face REDUCERI CÂT CASA, pentru proiectele de construcții care impun cele mai bune acoperișuri.       

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company