CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Tigla ceramică din gama Rapido, îmbină tradiția cu tehnologia!

Aflându-ne în secolul vitezei, fapt ce-și lasă amprenta asupra stilului nostru de viață din ce în ce mai alert, într-o perioadă de timp în care mobilitatea este din ce în ce mai importantă, locuințele țin și ele pasul cu aceste realități. Atenția este îndreptată către casele care se construiesc repede, care sunt economice și eficiente, în același timp prietenoase cu mediul inconjurator.

Urmând aceste cerințe, Creaton a conceput un produs care să țină o viață, îmbinând calitatea excepțională cu tehnologia de ultimă oră, rezultând astfel modelul Rapido. Raportul dintre rentabilitate și rapiditatea montajului, reprezintă un element diferentiator față de alte sisteme de acoperiș, care a venit in intampinarea problemelor reale ale clientilor nostri.

Toate aceste elemente fac din RAPIDO soluția optimă pentru un montaj în timp record și într-un regim de calitate ireproșabilă, caracteristici adaptate atât nevoilor de eficiență ale proiectelor de construcții, cât și unei faze de avans semnificativ al sectorului construcțiilor în România, în care cererea și cerințele clienților sunt într-o continuă evoluție.

Tigla ceramică din gama Rapido, îmbină tradiția cu tehnologia. Datorită dimensiunilor mari, modelul Rapido devine extrem de economic, oferind un raport preț-calitate foarte bun. Modelul Rapido intruneste toate caracteristicile Creaton mândrindu-se cu tehnologia sofisticată de fălțuire și fixare care faciliteaza montajul rapid și sigur.

Muchiile de rezemare, ”ciocurile” de prindere, orificiul pentru cui, precum și aria mare de glisaj din partea superioară, oferă o siguranță și o flexibilitate maximă, de care proprietarii se vor putea bucura zeci de ani, fiind garantată astfel calitatea premium și păstrarea valorii ridicate în timp.

Respectând principiile de producție marca Creaton, tiglele ceramice sunt produse din materii prime naturale, garantând astfel durabilitatea și rezistența acoperișului. Studiile amănunțite referitoare la tehnica fluidelor au demonstrat siguranța peste medie a impermeabilității țiglelor Rapido, datorită sistemului perfecționat de falțuri.

Alegând cele mai bune materii prime, alaturi de cea mai buna tehnologie, suntem creatorii si beneficiarii celor mai importante si durabile lucruri. Creaton vă propune  acoperisul ”Rapido”, cel alaturi de care casa din vis devine realitate.

 

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company