CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Țigla BIBER de la CREATON. Când tehnnologia îmbină perfect clasicul și modernul

Cele mai frumoase orașe din lume sunt încadrate în această categorie și percepute datorită istoriei bogate, amplasării deosebite, a climei, dar în principal datorită arhitecturii unice. Și, de fiecare dată, bijuteriile arhitectonice sunt potențate de cele mai frumoase acoperișuri din lume. Iar aceste acoperișuri sunt facute din țigla ceramică BIBER KLASSIK de la Creaton.

Țigla ceramică BIBER KLASSIK, cu forma sa tradiţională, reprezintă frumuseţea clasică a naturii conferind acoperișului o notă de personalitate aparte, o distincție și o funcționalitate pe care numai o tehnologie modernă precum cea folosită de CREATON o poate dezvolta.

Acest produs se recomandă a fi utilizat atât pentru renovarea clădirilor istorice cat si pentru construcții noi. 

Potrivită pentru aproape toate tipurile de acoperiș prin forma sa simplă, discretă, dar în acelaşi timp extraordinar de elegantă, țigla ceramică Biber Klassik conferă acoperișului casei o frumusețe clasică.

Datorită angobelor de calitate, acoperișul din țiglă ceramică Biber Klassik potențează liniile armonioase care conferă clădirii un aspect deosebit, inlaturând astfel monotonia acoperișurilor standard, adăugând, însă, o funcționalitate perfectă si o durabilitate incomparabilă cu alte acoperișuri.

Biber mizează pe cea mai clasică forma a țiglei din argilă: forma de solz sau “coada de castor”, formă care iși are originile în vechile acoperișuri din ardezie și care prin îmbunătățiri aduse de-a lungul timpului unește într-un mod ideal funcționalitatea si creativitatea.

Gama noastră „KERA-BIBER“ se produce în conformitate cu demonstratul "procedeu de coacere de înaltă temperatură” ceea ce permite obţinerea suprafeţei exclusive, mate şi strălucitoare dar şi a colorării în masă. Terminaţia rotundă reprezintă cea mai populară formă de placă de argilă arsă folosită pentru modele simple dar în acelaşi timp extraordinare de o frumuseţe clasică.

Datorită suprafeţelor curbe realizate din țigla de tip solz, acoperișul KERA BIBER de la Creaton, conferă o eleganță aparte clădirilor cu o arhitectura deosebită.

Ţigla tip solzi este ideală pentru executarea unor acoperişuri complexe sau la refacerea unor acoperişuri existente. Acest tip de țiglă oferă posibilităţi multiple în realizarea unui acoperiş, indiferent de zona geografică.

Mai mult decât o soluție eficientă realizarea unui acoperiș perfect și durabil din punct de veedere al funcționalității, țigla BIBER este un element indispensabil pentru punerea în valoare a părții estetice a fiecărei cladiri, indiferent de tipul de arhitectură.

E toamna ofertelor speciale, sezonul în care atenția este axată pe proiectele cele mai importante. Alegerea acoperișului potrivit reprezintă o etapă importantă în finalizarea unei construcții.

De aceea, CREATON îți face REDUCERI CÂT CASA!

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company