CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Țigla BALANCE de la CREATON. O noua dimensiune a designului și a eficienței

Denumirea acestui model de țiglă ceramică, aleasă nu intamplator ”Balance”, reușește să descrie echilibrul în cea mai pură formă, proporție rentabilitate si durabilitate. Aceste trei atribute sunt caracteristicele de baza ale tiglei ceramice Creaton.

Vă prezentăm un produs care îmbină armonios calitatea excelentă cu frumuseţea şi durabilitatea. Cand vine vorba despre lucruri trainice, este important ca durabilitatea să nu fie singurul scop in sine, ci factorul care produce echilibru si satisfacție.

Tigla ceramica Creaton are in compozitie doar materii prime naturale: apa, aer, pamant. Urmând aceste principii, Creaton dezvoltă prin modelul „Balance” dimensiuni total noi ale configuraţiei acoperişului, în ceea ce priveşte rentabilitatea şi designul.

Cu un necesar de 8,4 bucăţi/m2, Creaton oferă o ţiglă care nu numai că îşi dovedeşte exemplar calităţile arătand remarcabil de bine, dar care stabileşte şi noi standarde ale raportului calitate – preţ. Tehnica sofisticată de fălțuire a modelului Balance atribuie tiglei pe lângă calitatea ridicată şi designul deosebit

Calitatea de top şi proporţiile armonioase perfect adaptabile atât suprafeţelor mari de acoperiş cât şi suprafeţelor mai reduse, permit un montaj eficient din punct de vedere al costurilor, cea mai înaltă siguranţă ca rezultat direct al tehnologiei de interconectare şi o valoare care se păstrează în timp.

Pentru că imaginea este foarte importanta, Creaton a creat modelul ”Balance”, disponibil intr-o gama variata de culori. Acoperișul capătă astfel un aspect plăcut, adaptabil indiferent de natura construcţiei: veche, locuinţă modernă sau casă de vacanţă. Suprafaţă unică a tiglei din gama ”Balance” este netedă, recunoscută prin rezistenţa sa ridicată la zgârieturi şi impact.

În materie de acoperișuri marca Creaton, primul atribut al calității este considerat a fi rentabilitatea. Astfel, prin intermediul tiglei ceramice din gama ”Balance”, cu formatul de 323 x 500 mm se atinge un uimitor raport calitate – preţ. Cantitatea minima necasara de numai 8,4 bucăţi/m2 dovedeste  rentabilitatea acoperișului realizat din modelul ”Balance”.

 

Specialiștii în domeniul acoperișurilor recomandă alegerea soluțiilor care folosesc materiale de o calitate ridicată și o tehnologie modernă de prelucrare. CREATON propune țigla BALANCE, o formulă unică a echilibrului între design și funcționalitate, în regim de eficiență și durabilitate.

Alegerea acoperișului potrivit reprezintă o etapă importantă în finalizarea unei construcții.

De aceea, CREATON îți face REDUCERI CÂT CASA!

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company