CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

RONA decupaj drept

Țiglă ceramică cu suprafata neteda, lucru extrem de folositor atunci cand ești nevoit să gasești combinații și variante unice de așezare.

Rona se încadrează armonios în ambianța acoperișurilor deja existente, se poate adapta foarte ușor acoperișurilor vechi ce necesită reabilitare, dar și clădirilor cu arhitectură modernă.

Rona reprezintă echilibrul dintre forma țiglei tradiționale de tip solzi și performanța de etanșare cu falț - pentru un montaj rapid.

Rona este recomandată acoperișurilor pretențioase din punct de vedere al construcției și geometriei acoperișului. Datorită formei și dimensiunii, solzii cu falțuri pot acoperi suprafețele cele mai variate. Montarea acestora este simplă, rapidă si datorită distanței variabile dintre șipci oferă posibilitatea de jonglare la montaj.

Ţigla roşu natural
Culoare roşu natural
RONA decupaj drept

Proprietăţi

Design istoric de acoperiş

Design istoric de acoperiş

Lucrări de extinderi sau reparaţii posibile datorită dimensiunilor şi al formatului tradiţional.

Coacere fără contact

Coacere fără contact

Cel mai fin finisaj de suprafaţă obţinut prin proceduri ce folosesc tăvi înguste de coacere.

Aplicabilitate în funcţie de panta acoperişului

Aplicabilitate în funcţie de panta acoperişului

Ca şi rezultat al sistemului perfect de interconectare şi în funcţie de modelul de placă de argilă arsă, este posibil să acoperim chiar şi acoperişuri ce au panta de 10° fără restricţii în ceea ce priveşte funcţiunea. O hidroizolaţie este suficientă pentru panta minimă de acoperiş indicată.

Referinţe

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company