Acoperișul meu

În cazul renovării acoperișului, construcției unei case noi, alegerea materialului pentru acoperire este o decizie importantă. Nu doar pentru că este vorba de un articol semnificativ din punct de vedere material, ci și pentru că acoperișul ne protejează familia, valorile și poate defini aspectul casei noastre pentru zeci de ani.

Ce merită luat în considerare? Iată câteva idei!

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Toate acoperișurile sunt diferite, deci toate construcțiile și renovările de acoperiș necesită calculații diferite. Analizați ce fel de aspecte trebuie să luați în considerare la construcția sau renovarea acoperișului Dvs.!
Mai multe detalii

Elemente de sistem de siguranta CREATON

O acoperire bună nu înseamnă tot. La proiectarea sau renovarea acoperișului, merită analizată utilizarea elementelor de sistem diferite, cu ajutorul cărora acoperișul intră în armonie și formează o unitate cu celelalte părți ale casei.
Mai multe detalii

Renovare cu plăci plane sau ondulate fără azbest

Chiar și în prezent, sute de mii de clădiri din Europa au acoperișuri din plăci plane sau ondulate, care conțin azbest, dăunător sănătății și mediului. Din cauza uzurii, particule de azbest intră în aer, și pătrund în plămâni, ce poate cauza răni grave. Consultati soluțiile CREATON pentru renovarea acestor acoperișuri vechi, în stare rea.
Mai multe detalii