Partenerul Dvs. pentru renovare

Plăcile plane din fibrociment oferă multe avantaje,utilizarea lor în proiecte de renovare este ideală. Greutatea mică, gama variata de culori, multiplele metode de acoperire sunt doar câteva dintre aceste avantaje.

Ușor și economic

Plăcile plane CREATON sunt o alegere de încredere și material de bază excelent pentru toate proiectele de renovare. Longevitatea, calitatea durabilă și aspectul atipic al plăcilor plane moderne din prezent conferă o atmosferă specială clădirii. Alte caracteristici importante: sunt ușoare, este vorba despre un material flexibil și elegant de subțire, ceea ce se așteaptă de la un material popular, folosit pentru soluții arhitecturale moderne.
GAMA DE PRODUSE

Practic

Nimănui nu-i plac lucrările de demontare și casa plină de praf. Din fericire, cu ajutorul plăcilor plane din fibrociment, se poate izola exteriorul casei. Nu există disconfort, nu pierde spațiu, casa Dvs. rămâne locuibilă și în timpul lucrărilor.

Estetic

Plăcile plane din fibrociment sunt adecvate pentru orice idee creativă. CREATON vă oferă oportunitatea de a creaimagine propriei  Dvs. case, vă oferă gama completă a formelor, metodelor de acoperire și culorilor. Plăcile plane vă oferă nenumărate soluții din punct de vedere arhitectural. De exemplu, dacă sunt utilizațe la fațadă, cu ajutorul lor putem obține rapid și ușor un aspect pur și modern.

Pe lângă acest fapt, plăcile plane se pot combina perfect cu materialele de construcții tradiționale ale clădirilor mai vechi, de exemplu cu cărămida, piatra naturală sau lemnul.

REFERINȚE PLĂCI PLANE

Calitatea excelentă și garanție

Datorită materiilor prime alese cu grijă, produsul devine ușor, impermeabil, ignifug și indestructibil. Plăcile plane CREATON sunt disponibile în 35 de mărimi și 30 de culori diferite, cu suprafață netedă și structurata, dar prin fabricație unică, pot fi comandate în aproape toate culorile curcubeului. Mulțumită materiilor prime și tehnologiei de fabricație a plăcilor plane din fibrociment, acestea sunt rezistente la efectele mediului, acizi, raze UV, și la îngheț, sunt ignifuge și indestructibile. Datorită acestor calități, nu necesită întreținere de-a lungul vieții. CREATON vă oferă accesorii necesare pentru construirea unui acoperiș perfect din punct de vedere tehnic, durabil pe termen lung: fie ca este vorba despre elementele de imbinare, accesorii de siguranță sau elemente de aerisire, iluminare sau acces.

Garanție
Greutatea mică a plăcilor plane esteun avantaj  pentru  transport și depozitare. Montarea lor este ușoară: cerințe minime pentru aparate tehnice, dar montajul necesită profesionalism. Însă executarea în mod profesionist conferă acoperișului sau fațadei rezistență completă împotriva furtunilor. CREATON oferă garanție de 30 de ani pentru plăcile plane, și de 10 ani pentru decolorarea acestora.

Ecologic

Plăcile plane CREATON sunt alese de profesioniști și clienți pentru clădiri cu concepții minimaliste, fie ca este vorba despre case familiale sau clădiri publice. Dar aceste plăci nu mai sunt fabricate din materii prime nocive ce conțin și azbest, cu care au fost asociate placile plane timp de zeci de ani. Plăcile plane din fibrociment CREATON, ecologice și moderne, asigură frumusețea și valoarea clădirii, fie ca este vorba despre clădiri cu cerințe minime de energie sau case pasive.