Joaca texturilor și culorilor

Plăcile plane sunt diponibile în multe formate, culori, texturi și structuri pe acoperișuri și fațade. Utilizarea plăcilor plane din fibrociment, permite sa va aplicati ideile creative pe exteriorul casei. Puteți alege "aliura" casei: puteți sa va jucati cu texturile, puteți schimba culorile, puteți combina plăcile cu alte materiale de construcții. Alegerea este în mâinile Dvs.

Gama variată de culori

Plăcile plane sunt diponibile în multe formate, culori, texturi și structuri pe acoperișuri și fațade. Gama culorilorr se extinde de la nuanțele moderne de  gri, până la culorile calde, de pământ. Foarte mulți optează pentru o soluție tradițională  și aleg o singură culoare, dar desigur, există posibilitatea utilizării unor accentuări îndrăznețe sau unor conversiuni ușoare.
VIZUALIZAȚI GAMA DE PRODUSE A PLĂCILOR PLANE!

Varietate de moduri de acoperire

Pe lângă culori, vă puteți juca și cu modalitatile de acoperire. In trecut, plăcile plane erau disponibile în special în formă de romb, dar în prezent sunt disponibile nenumărate metode de acoperire. Cu ajutorul diferitelor tipuri de acoperire, se pot obține numeroase efecte arhitecturale. Astfel, Dvs. vă puteți defini propria imagine, indiferent de metoda de acoperire aleasă.
DESCĂRCAREA INFORMAȚII DESPRE PLĂCI PLANE

Plăci plane cu lemn și piatră – în spiritul naturaleței

În final, plăcile plane din fibrociment se pot combina cu alte materiale de construcții. În prezent din ce în ce mai mulți constructori decid să combine plăcile plane cu lemnul sau piatra. Lemnul natural sau antichizat poate avea efecte frumoase, dacă se combină cu plăcile plane din fibrociment de culoare gri deschis sau închis. Celor cărora le place simplitatea, combinarea acoperișului din plăci plane cu cărămizile brute poate fi o alegere perfectă.
VIZUALIZAȚI REFERINȚELE NOASTRE PENTRU PLĂCI PLANE!