Acoperiți-vă casa cu plăci plane!

Acoperișul și fațada sunt acoperite cu diferite materiale de construcții. O tehnologie relativ nouă printre acestea este acoperirea clădirii complete cu plăci plane din fibrociment. În acest caz, acoperirea cu plăci plane a acoperișului se transferă și la fațadă, și astfel îi conferă casei un aspect inovativ.

Anvelopare perfectă a clădirii

Pe lângă utilizarea lor la acoperiș, plăcile plane din fibrociment pot acoperi toate partile componente ale clădirii. Astfel se pot acoperi defectele fațadei, semnele deteriorării, iar clădirea capata un aspect exterior nou și modern. Un alt avantaj important este că prin acest fapt, impermeabilitatea, rezistența la îngheț și la efectele vremii nu scad.
GAMA PLĂCILOR PLANE DIN FIBROCIMENT CREATON

Efect optic

Veți fi surprins ce efecte optice pot fi obținute cu plăcile plane din fibrociment. Prin alegerea unor anumite culori și modele, puteți proiecta imaginea proprie a clădirii. Pe lângă acest fapt, acoperirea cu plăci plane poate reforma imaginea completă a clădirii O culoare sau un model bine ales poate face ca o structură masivă să aibă un aspect mai ușor. Acest lucru se poate face și viceversa: o alegere bine gândită poate asigura un imagine  mai mare unei constructii definite.
DESCĂRCARE INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Proiecte de referință

Doriți să va inspirati? Căutați printre proiectele noastre de referință!
CĂUTAȚI PRINTRE REFERINȚELE NOASTRE!