Plăci plane din fibrociment CREATON

Pur și simplu creativ. Accentuarea frontonului cu măiestrie. Punerea intregii clădiri în centrul atenției, folosind materialul pe o suprafață extinsă. Toate acestea se pot realiza fără probleme cu plăcile plane CREATON. Gama largă de forme, culori și suprafețe vă asigură loc pentru creativitate și fac posibilă realizarea celor mai variate metode de acoperire: de la simplu la complex, de la simetric la dinamic. Perfect pentru toate gusturile, stilurile și tendințele arhitecturale.

Material de construcție ecologic - cu multe avantaje
Plăcile din fibrociment sunt extrem de practice. Au o durată lungă de viață și își păstrează frumusețea timp de mulți ani. Reglează umiditatea și sunt rezistente la coroziune, nu se ard, nu necesită multă întreținere. Sunt făcute dintr-un material ecologic cu o eco-balanță foarte bună  și au foarte multe avantaje.

Se poate utiliza pe post de material de acoperire la diverse construcții, de la casele familiale simple până la clădirile monument. Gama de culori variază de la gri deschis până la negru-albăstriu. Un alt avantaj este greutatea mică, datorită căreia și costurile de transport sunt mai scăzute. Metodele de acoperire sunt variate, și îndeplinesc orice nevoi. Nu conține fire de azbest dăunătoare sănătății și mediului.

Proiectare uniformă pe acoperiș și fațadă cu plăci plane CREATON

Cu ajutorul  plăcilor plane din fibrociment, CREATON realizează armonia completă între acoperiș și fațadă.

Utilizarea elementelor de acoperiș și fațadă uniforme, acoperișul care trece asupra fațadei urmărește trendurile moderne. Prin acesta, nu îndeplinește doar nevoile estetice și poartă semnele stilului minimalist, ci asigură o acoperire a clădirii de calitate excelentă. Plăcile plane din fibrociment sunt caracterizate de atribute valoroase, precum durabilitatea, rezistența, protecție fonică și împotriva incendiilor. Datorită construcției uniforme, atenția trece asupra detaliilor structurale, acoperirea uniformă a clădirii este precum o operă de artă, aproape la nivel de sculptură.

CREATON oferă numeroase soluții pentru realizarea acoperirii uniforme a clădirilor. Plăcile plane din fibrociment sunt disponibile în cele mai variate forme, culori și suprafețe. Se pot realiza numeroase metode de acoperire, pe structurile de delimitare a clădirilor, și toate acestea crează o unitate vizuală.

Gama plăcilor plane din fibrociment CREATON

Materii prime și producție

Material de construcție complet ecologic
Fibrocimentul CREATON are in componenta materii prime complet naturale - ciment, apă, fibre pe bază de celuloid, pori de aer și materiale adăugate, ca de exemplu praf de piatră calcaroasă și fibrociment reciclat. Toate elementele sunt 100 % reciclabile. Prin aplicarea dublă a acrilei, plăcile sunt dotate cu accentul de culoare dorit.

Datorită acestora este un material de construcție complet ecologic. Și nu numai: utilizarea energiei în timpul fabricației este extrem de scăzută. Și când plăcile sunt instalate pe acoperiș sau pe fațadă, clădirea își ajunge valoarea optimă de energie. Acesta reprezintă un avantaj pentru mediu, cât și pentru utilizatori.

Este ușor, subțire și rezistent
Deși materialul este ușor, totuși este extrem de rezistent și durabil. Garanția de calitate oferită constructorilor este verificată, plăcile plane și ondulate din fibrociment CREATON îndeplinesc prevederile de protecție a mediului ISO 14025 și EN 15804, și cerințelor DIN EN 492.

Descărcarea informații despre produs