Plăci ondulate Eternit din fibrociment - CREATON

Fabricarea plăcilor ondulate are o tradiție de peste 100 ani, însemnând producția de plăci ondulate din material modern, natural, din fibrociment. Plăcile ondulate definesc peisajul acoperișurilor clădirilor agricole și industriale. Dar plăcile ondulate moderne sunt un element foarte practic al arhitecturii moderne atât în cazul acoperișurilor cât și al fațadelor.

Indiferent de funcția clădirii, plăcile ondulate de noua generație sunt un material de acoperire pentru acoperiș sau pereți cu efecte minime asupra mediului, estetice și durabile. Pot fi utilizate ca placare a pereților sau acoperișul clădirilor moderne, ca și elemente al clădirilor cu concepție discretă, oferindu-le un aspect unic.

Totodată domeniul cel mai popular al plăcilor ondulate este în cadrul clădirilor agricole și industriale, unde apare în principal ca și material de acoperire, dar poate apare și pe fațade. Printre motivele utilizării sale se enumeră manevrabilitatea facila, necesitatea mică de unelte și durata lungă de viață. Materiile prime alese cu grijă asigură că produsul este rezistent și la încărcare maximă, ceea ce este un aspect în special de important în cazul clădirilor agricole și industriale.

Un aspect important este că datorită dimensiunii mari și puținelor accesorii, asigură o montare rapidă, chiar și în cazul clădirilor cu unghi de înclinare mică și anvergură mare. Datorită materialului fără azbest, nu reprezintă un factor de risc  pentru sănătate nici în timpul executării, nici în timpul utilizării sau demontării.

Structura materialelor și componentelor sale previne dezvoltarea condensului pe partea inferioară. Este rezistent la acid și leșie, este extrem de adecvat pentru uz agricol. Este rezistent la substantele nocive, ciuperci, bacterii. Capacitatea crescuta  de atenuarea zgomotelor este un alt aspect important în cazul creșterii animalelor, ajutând astfel la înmulțirea, dezvoltarea animalelor.

Acum disponibil nu doar în culoarea obișnuită de gri deschis, ci și în verde, cărămizie, vișinie, maro, roșu închis și neagră, aducând culoare în mediul construit.

CONSULTATI GAMA NOASTRĂ DE PLĂCI ONDULATE

P5

Placa P5 este versiunea mai mică a plăcilor ondulate. Datorită dimensiunii, și simplității sale, acoperirea este frumoasă și economică și în cazul acoperișurilor cu unghi de înclinare mică. Forma sa ideală conferă un aspect exigent, astfel este un material ideal pentru acoperișuri de dimensiuni mari. Datorită dimensiunilor și conexiunilor sale, montarea sa este simplă, gama variată de culori oferă un sistem de soluții estetic și creativ pentru acoperișuri. Combinat cu protecția suprafețelor datorită tehnologiei de vopsire, acesta din urmă îndeplinește toate nevoile investitorilor.

Plăcile ondulate P5 reprezintă o soluție ideală chiar și pentru acoperirea clădirilor industriale. Datorită dimensiunii plăcilor produsului (2,5 buc/m2), reprezintă o soluție sigură și durabilă chiar și pentru acoperișuri cu unghi de înclinare mic și dimensiune mare. Mulțumită materialului său nepoluant, este popular și în cadrul clădirilor rezidențiale, cabanelor, caselor de lemn din Europa de Vest, în zonele unde este importantă și estetica, pe lângă calitățile avantajoase ale fibrocimentului.

P6

Indiferent dacă construim o clădire nouă sau dorim să renovăm, P6 este o alegere bună în toate condițiile. Este excelent pentru renovarea clădirilor agricole, fermelor de animale, reconstrucția clădirilor industriale, deoarece aceste clădiri au fost proiectate și acoperite cu aceste plăci ondulate în ultimul deceniu în Romania.

În agricultură, construirea unei clădiri nu este de ajuns, aceasta trebuie și operată pe termen lung, și în mod economic. Toate acestea printr-o metodă prin care cerealele păstrate în clădire, sau animalele ținute acolo să aibă un mediu potrivit. Interesul nostru economic este ca animalele „să se simtă bine”: de exemplu să nu se sperie de furtuni sau ploi, sau să nu picure condensul rece de pe materialul de acoperire pe spatele lor.

P8

Lumea formelor creată de undele sinus mai mici și mai dese oferă un aspect modern, iar culorile elegante conferă un aspect optic unic clădirii pe care-l acoperă.

P8 este răspunsul dat nevoilor pe piață.

Pe lângă noutățile de formă, datorită formatului mare al elementelor, precum și al caracteristicilor fibrocimentului, P8 este potrivit pentru acoperirea facilităților industriale, clădirilor de depozit, și pentru acoperirea fațadelor clădirilor.

Domenii de utilizare

CLĂDIRI AGRICOLE

Plăcile ondulate reprezintă o alegere perfectă pentru acoperișul sau pereții clădirilor cu uz special, de ex. fermelor sau altor clădiri agricole. Motivul acestui fapt este rezistența lor la clor, amoniu, sare și potasiu, precum și faptul că nu se corodează. Pe lângă toate acestea, componentele sale nu dăunează sănătății, nu conțin azbest, sunt neutre din punct de vedere biologic și chimic.

Produsele din fibrociment sunt capabile de a absoarbe umiditatea. Astfel contribuie la asigurarea umidității permanente a clădirii, reducând semnificativ condensul, ce ar putea face necesară construirea unor sisteme scumpe de ventilație.

Are un rol important în echilibrul energetic, și izolația termică.

Nici capacitatea de atenuare a sunetelor  nu poate fi ignorată, în special în cazul clădirilor în care sunt crescute animale, unde liniștea acestor animale este cea mai importantă.

CLĂDIRI INDUSTRIALE

Plăcile ondulate reprezintă o soluție ideală pentru acoperișul clădirilor industriale. Montarea este rapidă și simplă, fibrele pe bază de cloruri adăugate și propilen asigură stabilitatea potrivită - produsul corespunde tuturor prevederilor de securitate. Nu se supra încălzește, nu pătrunde umiditatea, nu este nevoie de implementarea sistemelor de ventilație. Se utilizează de zeci de ani pentru acoperirea clădirilor industriale.

Este un material de dimensiune mare, de tip tablă, asigurând instalare rapidă, ceea ce este un aspect economic esențial.

Este potrivit pentru acoperirea cladirilor noi, cât și pentru acoperirea nouă a celor vechi. Este potrivit și pentru acoperirea clădirilor cu unghi mic de înclinare, anvergură mare.

Plăcile ondulate Eternit de la CREATON sunt potrivite și pentru acoperirea fațadelor.

CLĂDIRI REZIDENȚIALE

Plăcile ondulate Eternit CREATON se fabrică din materiale naturale cu cea mai modernă tehnologie, sunt nepoluante și nu conțin azbest dăunător sănătății. Datorită acestor calități,  placile din fibrociment sunt perfecte pentru acoperișurile clădirilor rezidențiale sau ale cabanelor de vară. Acoperișurile invelite cu plăci ondulate sunt rezistente la intemperiile vremii, sau chiar la ciuperci și la alte substante dăunătoare.

Datorită capacității de izolare fonica, mansardele cu acoperiș de plăci ondulate sunt foarte bine izolate, astfel asigurând linistea locatarilor chiar și în cele mai extreme condiții de vreme. Rezistența la foc a plăcilor ondulate crește siguranța locatarilor.

Gama variată de culori ajută la creativitatea arhitectului.

Plăcile ondulate Eternit de la CREATON sunt potrivite și pentru acoperirea fațadelor, și astfel extinde posibilitățile arhitecturale.

Indiferent de tipul de acoperiș, plăcile ondulate sunt o soluție excelentă pentru Dumneavoastră.