Produse

CREATON este un producător de țigle ceramice cu o tradiție de peste 130 de ani, și fiind membru al grupului  internaționale ETEX, are experiență de zeci de ani și în producția plăcilor plane și plăcilor ondulate din fibrociment ecologic, precum și a materialelor de acoperire din beton de calitate superioară.

Țigle ceramice

CREATON este producător de țigle ceramice cu o tradiție de peste 130 de ani. CREATON a prefecționat producția de țigle in sensul  că oferă partenerilor săi produse naturale de prima clasa, de cea mai înaltă calitate: datorită materiilor prime originale și celor mai moderne procese tehnologice. In acest mod își dezvoltă patrimoniul cultural de mai multe decenii – pentru partenerii săi.
Consultati gama noastră de produse

Materiale de acoperire din beton

Căutați o soluție de acoperire economică și sigură? La noi găsiți ce căutați: tigle din beton CREATON. Datorită stratului de suprafață compactat, ultra-tari, țiglele din beton sunt rezistente la intemperii, la îngheț - dezghet și la raze UV, păstrandu-si culoarea. Nu se ard, sunt impermeabile și datorită greutății lor sunt rezistente la furtuni, fiind astfel foarte sigure.
Consultati gama noastră de produse

Plăci plane

Plăcile plane din fibrociment sunt extrem de practice. Au o durată lungă de viață și își păstrează frumusețea timp de mulți ani. Reglează umiditatea și sunt rezistente la coroziune, nu se ard, nu necesită multă întreținere. Sunt făcute dintr-un material ecologic cu o eco-balanță foarte bună, și au foarte multe avantaje.
Consultati gama noastră de produse

Plăci ondulate

Tradiția fabricării plăcilor ondulate are o istorie de peste 100 ani, însemnând producția de plăci ondulate din material modern, natural, din fibrociment. Plăcile ondulate definesc peisajul acoperișurilor clădirilor agricole și industriale din Ungaria până în prezent. Dar plăcile ondulate moderne sunt un element foarte practic al arhitecturii moderne atât în cazul acoperișurilor cât și al fațadelor.
Consultati gama noastră de produse