CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

CREATON este furnizorul de servicii complete pentru soluții de acoperiș înclinat. Cu o diversitate de materiale, forme și culori neegalate, introducem libertatea designului de acoperiș infinit pentru clienții noștri. Ca marcă de lider, oferim ceva unic: diversitatea materială dintr-o singură sursă; Cu cea mai mare gamă de plăci de lut; Cu plăci de beton, panouri de acoperiș din fibre de ciment și panouri ondulate. Integrarea acestor materiale într-o singură gamă a făcut CREATON să devină noul brand european de acoperiș. Având peste 245 de ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de vânzări și consultanță din industrie, sprijinim cu experiență și entuziasm clienții noștri în toate aspectele legate de acoperiș.

Știri, sfaturi și tendinte

Domino

DOMINO. Țigla Ceramică produsă în Germania

Domino
La o trăinicie extremă și un aspect deosebit de frumos, modelul DOMINO adaugă și un raport calitate-preț foarte avantajos. Modelul DOMINO este confecționat cu ajutorul celor mai moderne procese de înaltă tehnologie.
Mai multe detalii

Soluții cu plăci fără azbest

Nu amânați renovarea acoperișului! Chiar și în prezent, sute de mii de clădiri din Europa au acoperișuri din plăci plane sau ondulate, care conțin azbest, dăunător sănătății și mediului. Din cauza uzurii, particule de azbest intră în aer, și pătrund în plămâni, fapt ce poate cauza răni grave.
Mai multe detalii

Ce implică construcția unui acoperiș nou sau o renovare de acoperiș?

Avand la baza date despre structuria acoperișului, a materialului de acoperire și a nevoii de profesioniști, construirea unui acoperiș nou necesită calculatii aprofundate. Niciun acoperiș nu este ca celălalt, deci toate construcțiile și renovările de acoperiș necesită calculări separate, pentru ca constructorul să poată avea siguranță de proiectare completă.
Mai multe detalii

Aveti nevoie de mai multe surse de inspiratie?

Materialele de constructii CREATON au fost folosite cu succes in mai multe proiecte. Inspira-te, descopera referintele noastre!
Catre referinte