CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Procesare I

4 Caseta de alimentare

După ce ajunge la fabrică, materia primă ajunge la zona de procesare în casete de alimentare în care sunt proporţionate materialele optim. Mixturii create i se adaugă apă şi este procesată până devine o masă de granule foarte fine prin acţiunea unor roţi cântărind mai multe tone.

5 Mixerul

În mixer, masa rezultată se amestecă în continuare până ce granulele devin mai mici de 20 mm.

6 Moara cu role

În moara cu role, mixtura este iar mărunţită până granulele conţinute devin mai mici de 0,8 mm. În fabrica de la Guttau, acestea sunt aduse la dimensiuni mai mici de 0,035 mm. Prin această procedură obţinem robusteţea modelelor de top din gamele „PREMION“ şi „KERA-Biber“.

7 Camera de umidificare

Mixtura este apoi transportată la camera de umidificare pe bandă rulantă. Produsul stă aici aproximativ două săptămâni până când materia primă atinge condiţiile optime pentru începerea producţiei şi o umiditate constantă.

8 Distribuitorul circular

În momentul în care mixtura atinge condiţiile optime, este transferată într-un distribuitor circular. Masa de argilă este umezită şi presată în şiruri lungi de argilă. Pentru că aceşte şiruri sunt lipsite de cocoloaşe, sunt materialul ideal pentru modelat.

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company