CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Placile plane de la CREATON: eleganța clasică

Placile plane moderne de la CREATON nu au in componenta azbest, ci sunt materiale de construcție ce au in structura materii prime naturale, montabile ușor și rapid, cu structură ușoară, folosite frecvent. Cu ajutorul plăcilor plane din fibrociment se pot construi acoperișuri diferite cu metode diferite de instalare.

 

Dacă dorim un aspect nou acoperișului nostru vechi, putem alege și alte metode de acoperire. Creaton  pune la dispoziție numeroase metode de montaj al plăcilor plane din fibrociment de la acoperirea în stil englez fără restricții ,la acoperirea în stil elvețian, tineresc și plin de viață. Însă dacă nu putem să ne despărțim de aspectul vechiului nostru acoperiș, dar renovarea este necesară, putem alege metoda tradițională de acoperire în stil german. Acoperirea în stil francez este o metoda ce conferă acoperișului un aspect elegant, și se adaptează bine noțiunilor arhitecturii clasice. 

Acoperirea în stil francez: eleganță – puritate – estetică

Cu metoda de acoperire de la CREATON din țara eleganței, acoperișurile construite cu acoperire în stil francez reprezintă frumusețe, elegantă. Liniile diagonale al acoperirii în stil francez sunt frumoase, și conferă un aspect unic acoperișului. Aceste linii diagonale nu au doar un rol estetic, ci joacă un rol important în protecția împotriva furtunilor.

Acoperișurile construite prin această metodă de acoperire combină eleganța cu factori economici și nevoile pentru durabilitate. Toate acestea fac posibilă îmbinarea nevoilor de designer, client și investitor. 

Fațade din ardezie în numere!

CREATON este un producător de materiale de constructie cu o traditie de mai mult de 100 de ani, fibrocimentul este un component dovedit al arhitecturii moderne.

CREATON și-a supus produsele unui sistem de testare mai sever decât cele internaționale și naționale. Pe lângă garanția de 30 de ani, compania asigură și o garanție de 10 ani pentru schimbările anormale de culoare și pentru detașarea straturilor, ceea ce este unic pe piață.

Plăcile plane din fibrociment de culoare gri elegantă sunt cele mai populare pe piață, dar se pot comanda în toate culorile curcubeului. Aceste culori sunt asigurate de materialul nepoluant, fibrocimentu. Placile plane CREATON sunt disponibile în 35 mărimi și 30 de culori diferite, cu suprafețe plana sau structurata , în forme diferite.

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company