CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Panourile fotovoltaice SOLESIA

Deveniţi noul vostru furnizor de energie – fără a compromite designul acoperişului

Noile panouri fotovoltaice CREATON constituie un sistem complet integrat disponibil pentru gamele „DOMINO“, „TERRA OPTIMA“,  „PREMION“ şi „FUTURA“. Este construit pentru a se potrivi cu respectivele tipuri de plăci de argilă pentru acoperiş şi pentru a fi direct integrate la suprafaţa acoperişului. Acest sistem inovativ permite un efect de armonie nemaiîntânit până acum.

Panourile fotovoltaice CREATON sunt compuse din trei părţi:

Modulul porpiu-zis, care este fabricat din silicon monocristalin de înaltă calitate şi care atinge o eficienţă deosebită în combinaţie cu sistemul de acoperiş ventilat.
2. Transformatorul converteşte curentul continuu în alternativ şi este furnizat în diverse forme şi dimensiuni, în funcţie de dimensiunile pachetului.
3. Contoarul wireless de electricitate poate fi instalat oriunde în casă indicând pe display cantitatea de curent electric „colectată” de către panourile fotovoltaice.

Avantajele dumneavoastră:

 • TOTAL INTEGRATE ŞI CU UN ASPECT PLĂCUT

  Sistemul se potriveşte perfect cu designul acoperişului. Rama de aluminiu este ascunsă de jur împrejur de către plăcile de argilă pentru acoperiş creând o impresie plăcută ca ansamblu.

 • SISTEM VENTILAT DE ACOPERIŞ

  Eficienţa instalaţiei fotovoltaice scade atunci când temperatura celulelor creşte. Stratul de ventilaţie integrat în sistemul de acoperiş CREATON elimină căldura prin stratul de aer de sub plăcile de acoperiş. Sistemul CREATON are o eficienţă mai bună din acest punct de vedere comparativ cu alte sisteme competitive.

 • CALITATE PREMIUM

  Celulele laminate ce sunt fabricate în Germania sunt compuse din celule de silicon monocristalin, fapt ce conduce către o eficienţă crescută a acestora. Pe termen lung, ramele de aluminiu folosite pentru montarea celulelor îşi demonstrează robusteţea în orice condiţii meteorologice.

 • INSTALARE FACILĂ ŞI RAPIDĂ

  Modulele individuale sunt montate de astereală prin cleme metalice elastice şi prinse cu ajutorul unor şuruburi autoforante de inox. Conectorii de tip mamă-tată permit o cablare uşoară şi sigură.

 • CELULE ÎNLOCUIBILE

  Celulele sunt prinse unele de celelalte prin cleme şi şuruburi. Pe viitor, fiecare modul poate înlocuit rapid într-un mod simplu şi rapid. Acesta este un avantaj notabil mai ales în cazul unei avarii din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

 • NEPOLUANTE ŞI SPONSORIZATE DE CĂTRE STAT

  Faceţi o contribuţie activă la protecţia mediului folosind panourile fotovoltaice CREATON şi beneficiaţi de posibilitatea de a da curentul în reţeaua naţională contra cost.

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company