CREATON. Țiglă creată să dea tonul

CLICK AICI pentru detalii
despre REDUCERILE la produsele din ȚIGLĂ CERAMICĂ și ACCESORII

Produsele incluse în oferta specială

Țiglă ceramică Balance

 
 
 
 
 
 
 
 
Referinte
Detalii

Denumirea acestui model de țiglă ceramică, aleasă nu intamplator ”Balance”, reușește să descrie echilibrul în cea mai pură formă, proporție rentabilitate si durabilitate.

Din punct de vedere tehnic, procedeele moderne de fălțuire a țiglei, pe lângă calitatea ridicată şi designul aparte determină cel mai bun raport calitate-preț, în condițiile atributelor de excepție ale țiglei BALANCE.

Calitatea de top şi proporţiile armonioase pot fi transpuse atât în cazul suprafeţelor mari de acoperiş dar şi la suprafeţe mici, permițând astfel un montaj eficient.

Succesul gamei BALANCE este datorat, de asemenea, marjei mari de montaj de 26 mm, rezistenţei statice crescute datorită coastelor pronunţate şi papucilor de prindere.

Țiglă ceramică Rapido

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Referinte
Detalii

Țigla fălțuită cu adâncitură dublă RAPIDO permite un montaj în timp record chiar și în cazul suprafețelor mari de acoperiș, urmare a unei tehnologii de producție avansate.

Sistemul de interconectare adânc prezintă supafețe laterale duble şi laturi înalte, conferind astfel durabilitate și o siguranţă sporită, în condițiile unui raport preț-calitate remarcabil și al unui aspect care pune în valoare orice tip de arhitectură, de la cele clasice până la cele moderne.

Muchiile de rezemare, ”ciocurile” de prindere, orificiul pentru cui, precum și aria mare de glisaj din partea superioară, oferă o siguranță și o flexibilitate maximă, fiind garantată astfel calitatea premium și păstrarea valorii ridicate în timp.

Țiglă ceramică Biber Klassik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Referinte
Detalii

Țigla ceramică Biber Klassik, cu forma sa tradiţională, reprezintă frumuseţea clasică a naturii.

Acest produs se recomandă a fi utilizat atât pentru renovarea clădirilor istorice cat si pentru construcții noi, fiind potrivită pentru aproape toate tipurile de acoperiș prin forma sa simplă, discretă, dar în acelaşi timp extraordinar de elegantă.

Datorită angobelor de calitate, acoperișul din țiglă ceramică Biber Klassik înlatură monotonia acoperișurilor standard.

Biber mizează pe cea mai clasică forma a țiglei din argilă: forma de solz sau “coada de castor”, formă care iși are originile în vechile acoperișuri din ardezie și care prin îmbunătățiri aduse de-a lungul timpului unește într-un mod ideal funcționalitatea si creativitatea.

Contact

COMPLETEAZĂ FORMULARUL pentru a beneficia de oferta specială și vei fi contactat de unul din reprezentanții noștri.