CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

MELODIE

Atunci când vorbim de marja lungimii acoperite: cu cât mai mult, cu atât mai bine. Și aici, „MELODIE” oferă cu o marjă de 35 mm o ajustare optimă a distribuției lățimii șipcilor. Un avantaj net pentru un montaj mai simplu și mai rapid. În plus, formatul flexibil și minion punctează în special la suprafețele mici de acoperișuri, bogate în detalii.
 
Prin fălțuirea pronunțată, „MELODIE” permite o suprapunere optimă, chiar și la marja maximă de montaj. Astfel, și în condiții meteo extreme, se garantează o protecție excelentă împotriva infiltrării ploii.
  
Țigla uluc istorică a găsit prin „Melodie” o nouă expresie – datorită caracteristicilor sale se potrivește în mod ideal acoperișurilor tradiționale și nordic-tradiționale.  În timp ce sora sa mai mare „SINFONIE” punctează datorită formatului mare și montajului rapid, „Melodie” aduce o notă nouă în sortiment: calitate robustă de vârf, cu flexibilitate ridicată și o greutate foarte redusă.

Țigla uluc flexibilă și de mici dimensiuni „MELODIE®” este nouă în sortimentul de produse CREATON și completează coerent paleta de produse în zona țiglelor uluc. Astfel, „MELODIE®” convinge nu doar prin combinația nordică de top care îmbină greutatea redusă, flexibilitatea și siguranța, ci și prin aspectul armonios al suprafeței, care se bazează pe procedeul de ardere fără atingere și pe utilizarea unor materii prime de înaltă calitate. „MELODIE®” este disponibilă în cinci variante de culori tradiționale.

Ţigla roşu natural
Culoare roşu natural
MELODIE

Date tehnice

Dimensiuni: aprox. 255 x 440 mm
  min. aprox. în medie aprox. max. aprox.
Lungime acoperită: 314 mm 331 mm 348 mm
Lăţime acoperită: 208 mm 209 mm 210 mm
  max. aprox. în medie aprox. min. aprox.
Necesar plăci: 15,3 buc./m² 14,5 buc./m² 13,7 buc./m²
Greutate: aprox. 3,3 kg/buc. aprox. 46,4 kg/m²
Pachet mic: 6 bucăţi
Palet: 240 bucăţi
 
Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company