CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

La CREATON, continuă REDUCERILE CÂT CASA!

Vremea rece și-a intrat rapid în drepturi peste întreaga țară, iar ploaia și vântul sunt prezențe cotidiene.

Acum este momentul în care cei care au un sistem de acoperiș de calitate, bine ales și montat, se felicită pentru alegerea făcută.

Pentru ceilalți, nu e încă timpul pierdut!

REDUCERILE CĂT CASA continuă pe durata întregii toamne la CREATON!

Țiglele CREATON incluse în oferta specială sunt: BALANCE, RAPIDO, BIBER KLASSIK, RONA și STRANGFALZ, fiecare dintre ele deținând o serie de atuuri care le poziționează în categoria produselor optime pentru cele mai ridicate cerințe.

BALANCE este precum o simfonie de toamnă în culori.

Cu țigla BALANCE, acoperișul capătă astfel un aspect plăcut, adaptabil indiferent de natura construcţiei: veche, locuinţă modernă sau casă de vacanţă.

Dispune de o rezistenţă excepțională la zgârieturi şi impact, datorită suprafaţei netede unice, atât de particulară tiglei din gama BALANCE.

La rândul ei, țigla ceramică din gama RAPIDO îmbină tradiția cu tehnologia.

Datorită dimensiunilor mari, modelul RAPIDO devine extrem de economic, oferind un raport preț-calitate foarte bun.

RAPIDO este suma tuturor caracteristicilor CREATON mândrindu-se cu tehnologia sofisticată de fălțuire și fixare care faciliteaza montajul rapid și sigur.

BIBER mizează pe cea mai clasică forma a țiglei din argilă: forma de solz sau “coada de castor”, formă care iși are originile în vechile acoperișuri din ardezie și care prin îmbunătățiri aduse de-a lungul timpului unește într-un mod ideal funcționalitatea si creativitatea. 

De aceea, este recomandat a fi utilizat atât pentru renovarea clădirilor istorice cât și pentru construcții noi.

RONA este soluția optimă în cazul acoperișurilor pretențioase din punct de vedere al construcției și geometriei acoperișului. Datorită formei și dimensiunii, solzii cu falțuri pot acoperi suprafețele cele mai variate, în vreme ce montarea acestora este simplă, rapidă și datorită distanței variabile dintre șipci oferă posibilitatea de jonglare la montaj.

STANGFALZ este o țiglă din ceramică de tip solz, cu falțuri și suprafața cu profilatură accentuată, disponibilă într-o gamă variată de culori și într-o serie de combinații și variante unice de montare, fapt care o incadrează armonios în ambientul acoperișurilor existente.

Design, forță, rezistență, toate într-un regim de calitate excepțională.

Țiglele Creaton se ridică la cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea materiei prime, tehnologia de ultimă generație, la care se adaugă designul care satisface până și cele mai diverse cerințe ale utilizatorilor.

 

Pentru acoperișuri durabile, toamna asta, CREATON face REDUCERI CÂT CASA!

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company