CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

KERATO

Estetică fascinantă şi calitate de top

S-a deschis o nouă eră în materie de alegeri pentru terase şi balcoane. Naturale până la cel mai mic detaliu, practice prin toate proprietăţile pe care le au. Prin intermediul plăcilor de pardoseală făcute din argilă, CREATON combină estetica fascinantă, flexibilitatea şi robusteţea în acelaşi produs. Pentru că pentruCREATON, adevărata frumuseţe este cea care durează o viaţă. Suprafaţa ceramică naturală a acestei plăci este îmbrăcată cu o glazură fină, mată, pentru a fi foarte uşor de întreţinut. Plăcile de pardoseală pentru terasă CREATON vă vor încânta de aceea cu o estetică constantă de-a lungul vremii şi vă vor satisface toate cerinţele practice în acelaşi timp.

Culori disponibile

O fundaţie solidă cu avantaje convingătoare:

 • ASPECT PLĂCUT
  O întreagă gamă de culori şi finisaje de suprafaţă fine – acestea sunt caracteristicile ce fac din seria „KERATO“ o placă de terasă cu o estetică foarte bună şi cu un preţ rezonabil pentru gusturi multiple. Placa de ceramică glazurată asigură şi o viaţă îndelungată pardoselii păstrând estetica intactă de-a lungul timpului.

 • SUPRAFEŢE ANTIDERAPANTE ŞI REZISTENTE
  Suprafaţa semilucioasă, antiderapantă este perfectă pentru protecţia la alunecare chiar şi atunci când pardoseala este umedă. În plus, suprafeţele KERATO sunt şi uşor de curăţat. Suprafaţa care rezultă prin procedeul KERALIS® şi temperaturile extrem de înalte din procedeul de coacere clasifică această serie în Grupul 5 de rezistenţă, gradul maxim posibil.

 • RESTAURĂRI ALE CLĂDIRILOR VECHI
  Datorită înălţimii mici constructive de montaj de 20 mm şi a greutăţii specifice relativ scăzute de aproximativ 43 kg/m2, această placă de calitate înaltă pentru terase este aproape candidatul perfect pentru restaurări.

 • EFICIENŢA VALORII
  Calitate de top, longevitate şi un preţ convingător – aceasta este eficienţa pe care v-aţi dorit-o. Un rezultat care reiese din suma tuturor avantajelor mărcii CREATON – şi veţi economisi timp şi mulţi bani în orice caz.

 • ECOLOGIA
  Seria „KERATO“ este produsă în concordanţă cu Principiul Purităţii CREATON. Cum placa se compune exclusiv din patru elemente foc, apă, pământ şi apă, se evită orice reziduuri şi scurgeri industriale. Chiar şi extraordinarele culori sunt obţinute exclusiv folosind argile naturale.

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company