CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Kapstadt. Calitatea CREATON este și la țigla din beton.

Adaptarea permanentă la evoluțiile pieții și la cerințele clienților este prioritatea de bază ale companiilor de succes. Urmănd aceste principii, CREATON și-a diversificat gama de produse printr-o nouă ofertă de sisteme pentru acoperișuri.

Alături de țiglele ceramice, renumite pentru calitatea excepțională și raportul calitate-preț imbatabil, CREATON propune o gamă nouă compusă din 4 sisteme inovatoare de țigle din beton: Heidelberg, Goteborg, Verona si Kapstadt.

HEIDELBERG reprezintă clasicul în oferta CREATON. Un profil mereu actual care conferă o armonie și un contur aparte acoperișurilor fiecărui tip de casă. 

GÖTEBORG este sistemul care conferă un dinamism aparte printr-o abordare modernă, care presupune o fixare facilă pe acoperișurile înclinate. Este excelent, de asemenea, pentru acoperișurile cu o suprafață mai redusă.

VERONA este despre creativitate și aerul mediteranean în rândul sistemelor pentru acoperișuri de la CREATON. Formele rotunde impresionează prin interdependența estetică și printr-o geometrie unică în regim de eficiență maximă.

KAPSTADT înseamnă forma curată, simplă a acoperișului care impresionează prin eleganța lui deosebită. Acoperă perfect astereala clădirilor și se distinge clar prin îndrăzneală, ambiție și claritatea liniilor drepte. Dă o notă de prospețime și frumusețe.

Designul este unul din punctele forte ale țiglei din beton KAPSTADT, datorită liniaturii moderne, clare, cu rostul lateral ascuns.

Țigla din beton KAPSTADT se regăsește în trei nuanțe: gri deschis, gri închis și negru. Ţigla din beton KAPSTADT are un design fin şi neted, care protejează timp îndelungat acoperişul de impurităţi. Este disponibilă în varianta cu suprafață plana (suprafață Planar).

Ţiglele de coamă KAPSTADT pot fi montate pe coamă fără suprapunere. Fixarea se realizează cu ajutorul unor cleme speciale pentru muchii şi coamă, pe partea superioară a şipcii de coamă de dimensiune 30/50. În cazul utilizării unor şipci mai late poate fi necesară aplicarea unor cleme de coamă, pentru evitarea deplasărilor. În afară de acestea se vor monta elemente de ventilaţie corespunzătoare.

Marginile se închid cu ajutorul ţiglelor laterale. Fiecare ţiglă laterală trebuie fixată de şipcă cu cel puţin un şurub de d=4,5 mm, şi cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm. Deoarece ţiglele KAPSTADT se montează întotdeauna în racord, pot fi comandate atât ţigle întregi, cât şi 1/2. Feţele laterale ale acestor ţigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm.

În cazul acoperişului într-o singură apă, ţiglele care închid acoperişul, vor fi fixate cu clemă împotriva furtunii în partea dinspre streaşină, iar în partea dinspre coamă se vor fixa de şipcă cu ajutorul unor şuruburi cu garnitură de cauciuc, de d=4,5 mm, cu lungime de înşurubare min. 24 mm. Distanţa şipcii de suport al ţiglelor într-o singură apă trebuie să fie egală cu cea dintre şipcile de suport ale ţiglelor de bază. Acoperisurile realizate cu tigla din beton Kapstadt vor avea muchia inferioară complet închisă şi la rosturile laterale.

Toate caracteristicile enumerate mai sus reprezintă argumente forte pentru alegerea țiglei KAPSTADT. Fie că este vorba despre arhitectura unei clădiri încărcate de istorie sau de locuințe moderne, când vine momentul alegerii materialului pentru un acoperiș durabil, eficient si elegant, specialiștii și clienții recomandă Țigla CREATON.

Vezi mai multe noutăţi aici
Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company