CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

FIRSTFIX

Flexibilitatea oţelului de înaltă calitate.

Clema de prindere pentru plăcile de coamă se poate folosi pentru plăci de pănă la 40 x 60 mm. Clema de prindere a plăcilor are un sistem special de prindere şi ea, în care un fir metalic îndoit este tras printr-un orificiu şi astfel securizată clema dintr-o mişcare fără a folosi unelte. Clema în formă de "S" este înfiptă în marginea plăcii de coamă, asta însemnând că atunci când se montează plăcile de coamă clemele nu trebuie ţinute şi instalatorul are mâinile libere pentru montaj.
Părţile laterale ale coamei pot fi închise foarte uşor folosind plăcile speciale ceramice de capăt. Plăcile acestea sunt livrate gata pentru a fi montate având inclus un şurub special cu care se prinde de placa de coamă normală. În acest context nu contează dacă această piesă se montează într-un capăt sau în celălat. Piesele de capăt pentru coamă se prind cu cleme speciale (set de 4 pentru fiecare) şi o clemă suplimentară cu fir metalic.

Estetica şi producţia sunt în perfectă armonie

Cu plăcile sale de coamă cu ventilaţie, CREATON atinge perfecţiunea în materie de protecţie meteo pentru acoperiş. Cu toate acestea pentru completarea soluţiei ideale pentru acoperişuri este nevoie de o metodă la îndemână şi simplă de prindere: „FIRSTFIX“ de la CREATON prinde plăcile de coamă într-un mod simplu şi eficient. Şi datorită puterii inovaţiei sale, CREATON a luat încă o dată în considerare întregul lanţ de creaţie şi de ineterese ale partenerilor până la cel mai mic detaliu.

Filmul instalării sistemului "FIRSTFIX"

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company