CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

ESTRICHZIEGEL

Cea mai accesibilă pardoseală ceramică din argilă.

Doriţi să finalizaţi exteriorul construcţiei voastre într-un timp rezonabil? De la 6 până la 8 săptămâni pentru timpii de uscare vi se pare o perioadă prea lungă? Doriţi să vă continuaţi munca fără să aveţi mereu întreruperi? Nu vedeţi sensul aducerii a multor litri de apă în casa dumneavoastră pentru ca apoi să aşteptaţi luni de zile să se usuce? Atunci aţi luat decizia corectă alegând seria „ESTRICHZIEGEL“. Aceasta este pardosela flotantă din plăci de argilă arsă ce satisface perfect cererea de materiale naturale la cea mai bună calitate. Înzestrată cu caracteristici ce sunt regăsite game de înaltă calitate, dumneavoastră deveniţi beneficiarul unui produs CREATON cu avantaje unice. Porducţia strictă în cadrul celor mai moderne fabrici din Europa garantează şi un raport preţ / calitate extraordinar.

Culori disponibile

CREAPUR

KERATOP

O fundaţie solidă cu avantaje convingătoare:

 • CEL MAI SIMPLU MOD DE INSTALARE
  Plăcile „ESTRICHZIEGEL“ se montează atât de simplu încât operaţiunea poate fi executată de o singură persoană. Sunt necesare uneltele cele mai simple. Se poate face montaj deja de la 5°C datorită adezivului special CREATON.

 • ACCESIBIL ÎNTR-O CLIPĂ
  La temperatura camerei, se poate călca peste plăcile „ESTRICHZIEGEL“ în aproximativ 24 de ore. Comparativ cu alte pardoseli umede, construcţia se poate termina mai repede cu de la 4 până la 6 săptămâni.

 • PROPRIETĂŢI FIZICE OPTIME
  Proprietăţile fizice optime ale plăcilor de argilă arsă permit instalarea pardoselii chiar şi în condiţii extreme. Coeficientul mic de dilatare termică este în special avantajos aici, permiţănd suprafeţe cu lungimi de până la 20 m fără a necesita rosturi de dilatare.

  În plus, conductivitatea termică în cazul montării unui sistem de încălzire în pardoseală va conduce către o bună transmisie a radiaţiei calorice.
 • INSTALARE CU ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ
  Conductivitatea termică foarte bună şi greutatea specifică mică a seriei „ESTRICHZIEGEL“ permite pentru obţinerea aceleiaşi temperaturi în cameră doar 1/3 din timpul necesar pentru o pardoseală umedă, ceea ce înseamnă o economie importantă de energie.

 • INDESTRUCTIBILE ŞI ROBUSTE
  Datorită rezistenţei la presiune şi la încovoiere, plăcile CREATON crează o pardoseală uscată ce poate fi supusă celor mai mari presiuni şi tensiuni. Ca rezultat al robusteţii materialului şi a consistenţei sale identificăm extraordinara sa durabilitate şi punctul de rupere la presiune extrem de sus. Plăcile „ESTRICHZIEGEL“ sunt neinflamabile conform DIN 4102.

 • RESTAURĂRI ALE CLĂDIRILOR VECHI
  Datorită înălţimii de montaj mică, de 2 cm şi o greutate specifică mică de aproximativ 40 kg/m2, plăcile de înaltă calitate din seria „ESTRICHZIEGEL“ sunt candidatul ideal pentru restaurări.

 • REZISTENŢA LA APĂ
  Seria „ESTRICHZIEGEL“ este impermeabilă, nu se dezintegrează ca efect al spălării şi nici nu se încovoaie sau micşorează. Aceste caracteristici fac plăcile indiferente la montajul în zone umede sau uscate.

 • ASPECT EXTERIOR INTERESANT
  O mare varietate de culori şi suprafeţe fine, foarte fin construite – aceste caracteristici transformă seria „ESTRICHZIEGEL“ într-o gamă cu o estetică foarte bună şi cu un preţ rezonabil pentru orice gust. Plăcile glazurate sau neglazurate vor menţine peste decade estetica aceasta extraordinară prin durata lor de viaţă.

 • EFICIENŢA VALORII
  Calitatea extraordinară, longevitatea şi un preţ convingător – de aici rezultă eficienţa pe care aţi cerut-o. Acesta este un rezultat al tuturor avantajelor mărcii CREATON. Nu contează dacă e vorba despre modul simplu de montaj, despre perioada scurtă de uscare sau de imaginea potrivită pentru o pardoseală cu aspect rustic – toate aceste ipostaze vă vor economisi bani în orice caz.

 • ECOLOGIA
  Seria „ESTRICHZIEGEL“ este produsă în concordanţă cu Principiul Purităţii CREATON. Cum placa se compune exclusiv din patru elemente foc, apă, pământ şi apă, se evită orice reziduuri şi scurgeri industriale. Chiar şi extraordinarele culori sunt obţinute exclusiv folosind argile naturale.

Aşezare

Seria „ESTRICHZIEGEL“ poate fi pur şi simplu aşezată, fără cunoştinţe speciale şi folosind uneletele cele mai simple:

- cutia cu lipici pentru prapararea amestecului şi un vas gradat (pentru măsurarea exactă a cantităţii de apă)
- găleată pentru înmuiat
- scurgător potrivit pentru găleată
- agent activ (răşină epoxidică)
- mistrie mică, mistrie mare
- burete cu tavă
- bormaşină cu terminaţie pentru amestecat
- polizor unghiular cu apă (pentru tăiat plăci)

Aşezare cu încălzire în pardoseală:

Extraordinarul coeficient de transfer termic al plăcilor CREATON din seria "ESTRICHZIEGEL" permite ajustări eficiente pentru economisirea energiei. Reacţia de încălzire a pardoselii este scurtată considerabil astfel încât camera se va încălzi foarte repede.

În combinaţie cu sisteme compatibile de încălzire în pardoseală – în special plăci de polistiren extrudat cu plăci metalice conductoare în care sunt înfipte tuburi de plastic sau de metal – caracteristicile sistemelor CREATON din seria "ESTRICHZIEGEL" nu dezamăgesc în a crea condiţiile optime:

- Un debit scăzut în interiorul sistemului de încălzire
- Ideal de a fi folosit în combinaţie cu pompe de căldură, boilere în condensaţie şi energie solară
- Poate fi pornită instalaţia şi încălzit spaţiul deja după 24 de ore de la instalare

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company