CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Creaton. Forță, rezistență și inovație cu țigla din beton GÖTEBORG

Când spunem GÖTEBORG, gândul ne zboară la aspra climă scandinavă, unde orice structură din zona construcțiilor trebuie sa fie dură, dar în același timp flexibilă, rapid de instalat, dar durabilă și cu o eficiență maximă din punct de vedere termic.

Toate aceste caracteristici se regăsesc în noul model de tigla GÖTEBORG de la Creaton, țiglă inclusă în gama de produse pentru acoperiș din beton, lansată în 2017.

Tehnica de acoperire cu țigle din beton devine din ce în ce mai răspândită în materie de acoperișuri, datorită proprietăților avantajoase ale materiei de bază care asigură esteticul, țigla potrivindu-se astfel perfect cu diferitele modalități de construire.

Frumusețea robustă a țiglei din beton Goteborg se remarcă printr-un profil ondulat asimetric, ce oferă eleganță oricărei construcții.

Țigla din beton Goteborg este ideală în cazul condițiilor climatice extreme, zone ce se confruntă cu abundente căderi de zăpadă, vânt, viscol, vijelii, înghețuri. Structura granulată a acestui produs îi conferă un grad ridicat de rezistență, împiedicând căderile masive și bruște de zăpadă de pe acoperiș.

Țigla din beton Goteborg este un model elegant și rezistent cu tăieturi exacte și îmbinare excelentă, potrivită pentru construcții noi, case, vile și blocuri de apartamente, cât și pentru renovarea imobilelor vechi cu o structură rezistentă.

Sistemul de acoperiș din țigle confecționate din beton, modelul Goteborg, este un sistem perfect impermeabil. Impermeabilitatea și rezistența la ingheț sunt excelente, deoarece, datorită densitații materialului de bază, apa de ploaie va fi deviată și umiditatea nu va pătrunde între pori. Impermeabilitatea va fi crescută prin tratarea dublă a suprafețelor țiglelor.

Tehnicile speciale de producție asigură o exactitate a dimensiunilor fiecarui element. Nu există deformari. Țiglele se asează  perfect și conferă astfel o protecție sigură împotriva ploii.

Țigla din beton Goteborg este disponibila intr-o gama variata de culori, făcând astfel posibilă realizarea unor suprafețe de acoperiș potrivite stilului clădirii și regiunii.

Consistența coloritului și stabilitatea UV sunt garantate. Țigla are coloritul și materialul de bază omogen și de aceea iși va păstra culoarea originală zeci de ani.

Țigla din beton este fabricată din materiale de bază naturale, din amestecul proporțional al apei, nisipului și al cimentului Portland.

Țiglele din beton Goteborg au o formă exactă, cele mai moderne procese tehnologice făcând posibilă așezarea și îmbinarea perfectă a acestora.

Suprafața țiglelor din beton Goteborg nu permite creșterea mușchilor, nu permite depunerea murdăriilor și le protejează într-o mare proporție împotriva efectelor mediului înconjurător.

GÖTEBORG este despre forță, rezistență și inovație. Acestea sunt, de altfel, caracteristicile gamei de țiglă din beton de la Creaton, a cărui slogan, “Puternic. În ton cu tine!”, vorbește de la sine despre dedicația companiei noastre pentru realizarea de produse și servicii aproape de cele mai importante nevoi ale clienților noștri. 

Vezi mai multe noutăţi aici
Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company