CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Brandul

Cele 10 principii directoare ale mărcii CREATON

Avem în spate avantajele calităţii mărcii pentru constructorii de acoperişuri şi pentru arhitecţi, pentru piaţa de materiale de construcţii şi pentru proprietarii clădirilor.  Aceste avantaje demonstrează de ce a avea încredere în plăcile de argilă arsă CREATON este total justificat.

 

 • Calitate excepţională de marcă:
  Fiecare placă pentru acoperiş produsă de CREATON poartă amprenta filozofiei calităţii relevate în acurateţea dimensională şi în suprafeţele extrem de fine, plăcute. Încredeţi-vă în „Garanţia CREATON” ce asigură durabilitatea şi frumuseţea ce durează pentru fiecare proprietar de imobil în parte.
 • Gamă completă de produse:
  Cu aproximativ 1,000 de feluri diferite de plăci presate şi plane, CREATON lărgeşte considerabil gama posibilităţilor pentru designul acoperişurilor, pentru arhitecţi şi proprietari de clădiri. Marea varietate de culori şi forme oferă posibilităţi aproape nelimitate.
 • Noi idei de produse:
  Iar şi iar CREATON demonstrează că este un deschizător de drumuri pentru întreaga ramură: produse de o frumuseţe, formă şi culoare unice dar şi o tehnică de producţie ce oferă un raport optim cost – eficienţă. La nivel mondial produsele noastre demonstrează puterea inovaţiei ce stă în spatele mărcii acorperişurilor creative.
 • Valoare extraordinară pentru bani:
  Raportul cost-eficienţă al produselor CREATON este în mod clar un atu: ca rezultat al calităţii păstrate de-a lungul generaţiilor, ce se traduce în produse avantajoase care răspund la cerinţa „excelenţei în acoperişuri”.
 • Gamă coloristică unică:
  CREATON a adus culorile înapoi pe acoperiş. În consecinţă nu doar „roşu natural” este culoarea care este lăudată ca fiind cea mai frumoase culoare de acoperiş. Ci este exact în varietatea şi calitatea înaltă a nuanţelor de engobare şi al gamei de culori pentru glazuri ce ne menţin reputaţia de „marcă de renume pentru acoperişuri creative”.
 • Design elegant, inspiraţional:
  Ne dorim ca toţi clienţii noştri să fie mândri de acoperişul lor CREATON. Atât culorile cât şi forma plăcilor noastre de argilă arsă sunt „opere de artă”, comparabile cu ceramicele de calitate superioară, cum ar fi plăci de porţelan.
 • Cele mai bune materiale:
  CREATON foloseşte numai materie primă de cea mai bună calitate. Materia primă din cele mai bune cariere din Germania garantează rafinamentul suprafeţelor de calitate maximă în acord cu „Principiul Purităţii CREATON”.
 • Aşezare facilă la montaj:
  Datorită marjelor mari la distanţele de montaj, am reuşit să îmbunătăţim flexibilitatea pentru plăcile de format mare la un nivel fără precedent. De aceea viteza de montaj s-a accelerat simţitor tocmai datorită plăcilor de format mare.
 • Siguranţa ca rezultat al produselor de calitate superioară:
  Tehnologiile de ardere pe peliculă de apă şi tăvile plate pentru coacere, dar şi dezvoltarea noilor tehnologii pentru coacerea fără contact şi toate pre-condiţiile necesare pentru precizia înaltă a producţiei şi pentru noile inovaţii, mai ales pentru plăcile de format mare au condus către calitatea plăcilor noastre de azi. Deţinem de asemenea certficările de calitate necesare începând de la faza de design până la service conform DIN ISO 9001/EN 29 000 în toate fabricile.
 • O extraordinară apropiere de mediul înconjurător:
  Conform motto-ului nostru „argila naturală dă tonul”, protecţia mediului este una dintre priorităţile companiei noastre în toate deciziile. Conceptul nostru de evitare al producerii deşeurilor este considerat ca fiind un exemplu în materie de reducere a impactului asupra mediului.
Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company