CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Acoperișul din țiglă din beton “Heidelberg” Creaton. Puternic, în ton cu tine!

În viziunea Creaton, un acoperiș durabil presupune o calitate fără cusur a materiei prime, un proces tehnologic derulat după cele mai înalte standarde și un design care să corespundă celor mai rafinate gusturi. Toate aceste elemente compun conceptul care a stat la baza creării sistemului de acoperișuri din țiglă din beton HEIDELBERG, de la Creaton.

Tigla din beton Heidelberg defineste simplitatea si rafinamentul, întrunite într-o singură formă, model marca Creaton.
Acest profil de o frumuseţe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, indiferent de regiunea în care locuiți. Țigla din beton Heidelberg se găsește într-o gamă variată de culori, și este însoţită de întregul sistem de accesorii necesare completării acoperișului perfect, fiind astfel răspunsul la toate provocările arhitecturale contemporane.

Heidelberg, țigla din beton marca Creaton, aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv şi tehnologic, fiind recomandată atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea acoperişurilor existente. Profităm astfel de eternul clasic, cu o utilizare largă, ce nu se demodează niciodată, a cărui formă geometrică este regulată, potrivindu-se astfel perfect oricărui tip de arhitectură.

În acest mod, simplitatea formelor va conferi acoperișului dumneavoastră o ținută plină de caracter și distincție durabilă în timp.

Acest produs Creaton, modelul țigla din beton Heidelberg, prezintă o caracteristică unică, respectiv nervura dublă orizontală, rolul acesteia fiind de a asigura protecție suplimentară împotriva pătrunderii apei pluviale și a zăpezii. Astfel, muchia inferioară rotunjită ajută la scurgerea rapidă a apei şi împiedică murdărirea muchiei. Cumularea umezelii este imposibilă datorită nervurilor inferioare stabile ale muchiilor de rezemare.

Nervura dublă a muchiei inferioare împiedică pătrunderea precipitaţiilor în caz de viscol sau furtună. Țigla de beton Heidelberg prezintă un canel lateral poziţionat la înălţime cu rost lateral deschis, care favorizează scurgerea apei, curățind astfel canelul lateral, înlăturând astfel riscul depunerii de muşchi.

Disponibilă în două tipuri de suprafețe, puteți opta pentru țigla din beton Heidelberg Planar și Dura Top Pro.

Printre avantajele utilizării acestui produs, adaugăm beneficiul reutilizării 100%. Țiglele din beton Heidelberg, în urma concasării pot fi refolosite integral în procesul de producţie.

Țiglele din beton Heidelberg sunt special confecționate și recomandate pentru acoperișuri cu o pantă minimă de 10°, astfel încât spațiul rece de acoperiș poate fi ventilat de la streașină la streașină. Altfel, ventilarea este necesară începând de la streașină și până la coamă. Ventilația inadecvată a structurii acoperișului poate avea rezultate negative costisitoare. Cantitatea de umiditate prinsă în structura acoperișului reduce puterea de izolare a materialului izolant.

Gama de accesorii pentru modelul de țiglă Creaton Heidelberg conține țigle de coamă semirotunde, cu un aspect care se asortează perfect cu ţiglele de bază. Aceste accesorii se montează cu o suprapunere de cca. 50 mm. Toate ţiglele de acest gen trebuie fixate de şipca de coamă cu clemă pentru coamă şi cu un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm.

În materie de țiglă din beton, HEIDELBERG reprezintă clasicul în oferta CREATON. Un profil mereu actual care conferă o armonie și un contur aparte acoperișurilor fiecărui tip de casă.  Și care, mai ales, îndeplinește la cele mai înalte standarde, cele mai importante cerințe ale clienților sistemelor de acoperișuri cu țiglă din beton.

Nu ratați ofertele primăverii la Creaton, atât în ceea ce privește țigla din beton, cât pentru gama de acoperișuri din țiglă ceramică!

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company