CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Acoperișul „BALANCE” de la Creaton - echilibru între durabilitate, aspect și rentabilitate

Producătorul german de țiglă Creaton, reușește să descrie echilibrul în cea mai pură formă, dintre proporție și rentabilitate, prin  modelul de țiglă ceramică “Balance”, ce prezintă toate caracteristicile de bază ale țiglei marca Creaton, având ca plus, durabilitatea.

Rezultă astfel un produs care îmbină armonios calitatea excelentă cu frumuseţea şi durabilitatea. Când vine vorba despre lucruri făcute să țină o viață, este important ca durabilitatea să nu fie singurul scop în sine, ci factorul care produce echilibru si satisfacție.

Creaton dezvoltă prin modelul „Balance” dimensiuni total noi ale configuraţiei acoperişului, în ceea ce priveşte rentabilitatea şi designul. Cu un necesar de la 8,4 bucăţi/mp, Creaton oferă o ţiglă cu un aspect deosebit și cu un excelent raport calitate – preţ.

Tehnica modernă de fălțuire a modelului Balance atribuie țiglei, pe lângă calitatea ridicată şi designul deosebit, cea mai înaltă siguranţă, conferind o valoare stabilă, de durată, a suprafeţei acoperişului.

“Balance” și-a câștigat popularitatea în rândul utilizatorilor de țiglă ceramică, confirmând astfel înca o dată, calitatea produselor Creaton.

Pe lângă modelele din țiglă ceramică, din dorința de a oferi cele mai potrivite soluții pentru clienții săi, Creaton propune, în premieră, o gamă nouă formată din 4 modele inovatoare de țiglă din beton: Heidelberg, Goteborg, Verona si Kapstadt.

Forță, rezistență, design.

Fie că este vorba despre acoperișurile din țiglă ceramică sau despre cele din beton, Creaton se ridică la cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea materialelor, acordând o deosebită atenție la detaliile de perfomanță și design. 

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company