CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

Accesorii sisteme solare

Cele trei dimensiuni disponibile - 60, 70 şi 80 mm - acoperă aproape toate combinaţiile de plăci de acoperiş şi structuri posibile.

Sistemul de montaj inovativ de la CREATON pentru panouri solare.

Sigur, uşor de montat şi desigur optim în funcţionare - atât de simplu este de descris "SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE" de la CREATON. Nicio soluţie standard de prindere pentru panouri solare construite conform standardelor în vigoare nu poate ţine pasul cu sistemul nostru.
Datorită sistemului facil de montaj fără unelte şi creare de praf, sistemul nostru de prindere pentru panouri solare nu doar se montează foarte repede dar garantează protecţia oferită de acoperiş la infiltrarea apei de ploaie în conformitate cu standardele în vigoare.
În plus "SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE" este gândit să fie perfect compatibil cu plăcile de acoperiş CREATON şi pentru aproape toate produsele noastrede marcă. Astfel oferim garanţia perfectă pentru produsul nostru.

Pur şi simplu convingător:

  • Sigur: Garantat cea mai bună protecţie la infiltrarea apei în concordanţă cu standardele în vigoare.
  • Rapid: Montaj ultrarapid datorită sistemului de montaj facil.
  • Curat: Montajul fără tăiere garantează lipsa prafului.
  • Optim: Potrivirea perfectă – în cadrul gamelor de plăci pentru acoperiş CREATON.

Experienţa timpului: Protecţia la infiltrarea apei şi al prafului
Pentru a asigura o protecţie perfectă împotriva infiltrării apei trebuie folosite sistemele de prindere create special pentru "SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE". În caz contrar: Spargerea plăcilor de acoperiş este inevitabilă şi atunci apa se poate infiltra. Numai cu soluţia CREATON: chiar dacă nu este o soluţie standard, metoda CREATON garantează siguranţa la infiltrarea apei şi în acelaşi timp şi perfecta rezistenţă statică a plăcilor de acoperiş.

Experienţa timpului: Performanţa slabă
Performanţa scăzută nu se poate explica decât prin folosirea unui sistem universal de prindere - ceea ce produce probleme de compatibilitate şi automat probleme cu clienţii. Folosind soluţia proprietară CREATON nu aveţi aceste probleme: nu există defecte de fabricaţie, nu există plângeri - şi asta se reflectă în eficienţa costurilor.

Experienţa timpului: Producţie elaborată
Soluţiile clasice necesită timp în plus pentru prelucrarea plăcilor de acoperiş ceea ce crează foarte mult praf. Folosind soluţia proprietară CREATON nu veţi avea această problemă: Rezultatul este o economisirea atât în ceea ce priveşte timpul de montaj dar şi din punct de vedere al costurilor. Şi astfel nici nu se produce praf în procesul de montaj.

Montaj uşor şi rapid

Pasul 1:
Se poziţionează piesa de prindere exact în zona de ventilaţie a plăcii de argilă pentru acoperiş şi peste o contraşipcă.

Pasul 2:
Se montează piesa de prindere cu şuruburi de contraşipcă.

Pasul 3:
Un total de trei şurubuir este necesar.

Pasul 4:
Astfel se obţine "SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE" impermeabil la apă.

Atenţionări pentru montaj:
În pachetul "SISTEMULUI DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE" sunt incluse piesa de prindere şi placa de acoperiş cu ventilaţie, nu şi şuruburile. CREATON recomandă folosirea şuruburilor produse de firma Würth (WÜRTH ASSY, tip Assy 3.0 SK cu şaibă şi cap vizibil de 120 mm lungime şi 8 mm grosime; AW 8,0 x 120/80, articol.-Nr. 0184808120). Se recomandă folosirea unei şurubelniţe cu acumulator pentru montaj.

Recomandare:
Pentru orice nelămurire sau întâlniri pentru consultanţă în legătură cu tehnica de montaj vă stă la dispoziţie echipa noastră de montaj pentru "SISTEME DE PRINDERE PENTRU PANOURI SOLARE".

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company