CREATON. Ţiglă creată să dea tonul

Creaton Romania
Meniu website ...

TITANIA

Datorită ”formatului de 10”, ”TITANIA”  satisface necesarul pe m2 cu 9,0 până la 10,1 bucăți, fiind astfel caracterizată printr-o eficiență economică peste medie. Cu o marjă de montaj de 43 mm, această placă oferă o marjă de suprapunere mare în aplicare., ceea ce o face să fie extrem de flexibilă și ușor de manevrat.
 
Însă nu numai formatul se prezintă la superlativ, ci și calitatea tehnică și capacitatea de configurare a formei. Placa dispune de o fălțuire bună, ceea ce asigură o impermeabilitate deosebită precum și rezistență la acțiunea vântului. Apelând la măsuri suplimentare poate fi montată pe acoperișuri cu panta de până la 10°.
 
”FLEXIBILITATE RENTABILĂ”
Formatul de mari dimensiuni de 324 x 515 mm determină un raport uimitor între preț și calitate: cu un necesar de aprox. 9,5 bucăți/m2, este o placă cu o eficiență economică peste medie și, în același timp, ușor de montat.
  
 „ACOPERIRE”
Placa de format mare ”TITANIA” oferă soluția optimă de acoperire, atât în ceea ce privește impermeabilitatea, cât și în ceea ce privește rezistența la acțiunea vântului.
 
”MARJA DE MONTAJ”
Falțul din capăt permite un glisaj de aprox. 43 mm per placă – aceasta fiind cea mai mare marjă de montaj pe segmentul de țiglă profilată oferit de CREATON – pentru o ajustare optimă la distanțele dintre șipci și flexibilitate sporită. Acoperirea este foarte bună chiar și atunci când marja este exploatată la maxim, deoarece coasta inferioară trece mult peste falțul din partea superioară.

Ţigla Roșu cupru angoba
Culoare Roșu cupru angoba
TITANIA

Date tehnice

Design & Development by EpicWeb
An ETEX Company